No a jak љel иas, jednou jsem pшiљla z prбce domщ, ten mщj na mne иekal (mбme oba svou garsonku, ale dali jsme si navzбjem klниe), prohlнћel si na chatu zrovna nмjakй fotky. Ptбm se co љtuduje a on шekl, ћe uћ se dlouho koukб na mй chloupky zastшiћenй do klнnu a ћe by to chtмlo zmмnu. Jб jsem pro kaћdou љpatnost a tak jsem шekla OK, jdeme do koupelny. Tam jsem si vytбhla mini nahoru a stбhla tanga, sedla si na praиku, poloћila se dozadu a roztбhla nohy a paty takй poloћila na praиku. Trvalo mu tak 30 vteшin, neћ dorazil, v ruce drћel dva robertky a gel. Se slovy, musнm si tм navlhиit, aby tм holenн neљkrabalo mi zaиal rukou masнrovat prcinku. Kdyћ jsem zvlhla, zavedl mi do nн toho menљнho a zaиal se prsty namoиenэmi do gelu vмnovat mй druhй dнrce. Kdyћ jн pшipravil, tak pшesunul robertka do zadnн dнrky a do pшednн dal toho vмtљнho. Pak mм zaиal souloћit obмma najednou, jб sebou љkubala hlavnм, kdyћ oba zastrиil po vниko a pak jejich љpiиky uvnitш pшitiskl k sobм. To jsem cнtila, jak mi vibruje celэ spodek tмla, ale vћdy kdyћ vycнtil, ћe pшichбzн vrchol, tak pшestal robertky „љukat“ a navнc vypnul vibrace. Kdyћ jsem se uklidnila, tak pokraиoval. Takhle mм rozdмlal asi 5x, a pak vytбhl robertky, pofoukal a jemnм olнzl broskviиku a шekl, jsi dost vlhkб, jdeme holit. Vzal nщћky a trojъhelnнk mi celэ zastшihl ъplnм na krбtko, pak vzal ћiletku a pмnu, namydlil mi celэ rozkrok od zadnн dнrky aћ k pupнku. Po chvнli sametovэ hlas prodavaиky љeptl: "Љest". "Budu si to инslo pamatovat. Pokud byste navнc шekla, ћe tady v љest konинte a vбљ telefon mб инslo tшeba pмt љestek, nic bych si nemusela ani psбt!" "Tak snadnй to zase nenн," usmбla se uvolnмnм prodavaиka. "Tady mбte vizitku, pшipнљu na ni i svoje soukromй mobilnн spojenн. Ale zavнrбm aћ v osm." "Pokud budu mнt do osmi ve vэbмru jasno, ozvu se, nebo bych se zastavila," slнbila љќastnб Zdeniиka, uloћila kazetu do kabelky a naposledy spojila svщj pohled s partnerиinэmi zraky zpщsobem, kterэ nahradil velmi pшбtelskй polнbenн. "A doufбm, ћe budu mнt i co pшнjemnйho o tмch vщnнch vyprбvмt!" "Rбda vбm budu pozornou posluchaиkou..." Sotva stometrovou vzdбlenost k domu se sprбvnэm инslem proљla Zdeniиka s myљlenkami, ve kterэch se postupnм fantazie na tйma slibnй moћnosti nмћnйho pшбtelstvн s parfumiйrkou vytмsтovala daleko divoиejљнmi, reбlnмjљнmi a bliћљнmi pшedstavami chvil nбsledujнcнch. Kousek odtud ji иekб nadrћenб Milka. Ћena, kterб nic nepшedstнrб, chce si uћнt, nic nekomplikuje. Mмla jsem vэhodu, ћe mм na pracoviљti nikdo jeљtм neznal, krom jednoho kolegy, ten vљak nebyl dohledu. Nмkdo mi pшiљel шнct, ћe mohu jнt dovnitш. Potichu jsem vstoupila."Dobrэ den!" Hlavu mмl sklonмnou do nмjakэch lejster a skoro nezaregistroval mщj pшнchod: "Dobrэ den, prosнm, posaпte se, hned se vбm budu vмnovat!" Teda, pomyslela jsem si, ten je ъplnм vedle, kdyћ uћ nepoznб mм. Namнsto jeho pokynщ jsem neslyљnм pшiљla aћ k nмmu, na stщl mu vrhla stнn. Zvedl hlavu: "Lбsko.." Namнsto nмjakйho vysvмtlovбnн jsem odsunula ty otravnй papнry ze stolu. Ukazovбиek levй ruky jsem mu poloћila na rty, pravou ho za kravatu pшitбhla k mэm rtщm, vбљnivм ho polнbila: "Mбme jen chvilku, tak je lepљн nemluvit vнљ," posadila jsem se mu na klнn, zaиal mм svlнkat. Nejdшнv rychle bunda a pak knoflниky na halence. Jakmile ji rozepnul, vyhrnul ji ze suknм, stбhnul ze mм. "Vstaт иarodмjko, takhle vљechno nepщjde dolu!" Tuhle radu uћ jsem poslechla a vstala. Nбsledoval mм. Povolila jsem mu uzel na kravatм a rozepnula asi tшi knoflнky od okraje koљile, aby se mu lйpe dэchalo. Vљechno mм zaиalo vzruљovat. Prostшedн a fakt, ћe by mohl nмkdo pшijнt, ale hlavnм dotyky jeho nenechavэch rukou a to, jak jazykem pronikal do mэch ъst. Abychom se mohli na okamћik obejmout, pшitiskli jsme na sebe naљe tмla, ucнtila jsem jeho nabнhajнcн penis a i jб jsem ucнtila na svэch intimnнch mнstech vlhkost. starГ© dД›vka
Zdar nornнci ,jsem tady novэ .Tak snad uћ je nбhrada za Viky,vиera jsem иetl inz. Laury a volal jsem jн.Odedneљka prэ pracuje ,27 let ,љtнhlб ,vyљљн postavy,prsa3 ,vљe s .Ceny prэ 1h-1300 ,pul-800 ,kdo ji zkusн,dejte vмdмt.Co se tэиe pшнspмvku nahoшe ,obиasnб amaterka Radka ,teп si шнkб Klбra a inzeruje na hyperinzerci.Vиera jsem u nн byl,nebo spнљ mмl bэt ale kdyћ jsem jн zavolal,шekla zda mohu poиkat 10 min a pak pшiљla sms ћe se jн to nehodн,mбte s nн nмkdo zkuљenost.Dнk
[url=http://ererropi.cholerik.cz/privГЎt-sex-lanLЎkroun.htm]privГЎt sex lanЕЎkroun[/url]
circumcise